Privateer Elegance 43

Privateer Yachts

Historie

Privateer Yachts is opgericht in 1997 met één visie: Het ontwerpen van klassieke, robuuste en tijdloze trawler jachten die de werf vervolgens zelf ging produceren. De eerste ontwerpen die op de markt kwamen zijn ontworpen door verschillende grote namen binnen de nautische branche, denkt u bijvoorbeeld aan Vripack, Arnold de Ruiter of Dirk Nauta. Tegenwoordig heeft Privateer Yachts hun eigen architectuur- en design afdeling in huis, VanEesch Naval architecture. Houdt dit in dat de stijl totaal veranderd is? Oordeelt u zelf maar:

Tijdloos en waardevast

Privateer Yachts staat erom bekend dat ze hun schepen bouwen met de beste materialen en hoogwaardig roestvrij staal (RVS) om zo de duurzaamheid, levensduur en kwaliteit van het schip te waarborgen. Hoewel het schip van buiten een tijdloze en vooral klassieke uitstraling van buiten heeft is dit van binnen een compleet ander verhaal, zo is het interieur voorzien van degelijke betimmering en royaal lijstwerk maar beschikt u ook over geïntegreerd pakket voor uw digitale media. Daarnaast is er ook de nodige luxe aanwezig zoals airconditioning, warmtereflecterend glas, vloerverwarming en Corian bladen zijn standaard op bijna al hun schepen.

Huidige modellen

Sterkenburg Yachtbrokers heeft regelmatig gebruikte schepen van Privateer Yachts in bemiddeling en op dit moment produceert Privateer Yachts de volgende modellen die ontworpen zijn door VanEesch Naval architecture.

 1. Elegance 43
 2. Elegance 46
 3. Elegance 49
 4. Flybridge 49
 5. Flybridge 52
 6. Flybridge 56
 7. Trawler 50
 8. Trawler 52
 9. Trawler 54
 10. Trawler 60
 11. Trawler 65
 12. Trawler 74
 13. Trawler 84

Reeds verkocht via Sterkenburg Yachtbrokers


Privateer - 49
© Sterkenburg Yacht Brokers 2022
Inschrijven
nieuwsbrief