Verkopen

Verkopen

Als u éénmaal het besluit genomen heeft uw motorjacht te verkopen, stelt u zich de vraag: “met welke makelaar ga ik in zee?” U kiest dan voor een betrouwbare partner met ervaring! Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Allereerst komen wij op uw verzoek, geheel vrijblijvend, uw schip beoordelen/taxeren. Wij zijn in staat de courantheid en mede de daaraan gekoppelde waarde van uw schip vast te stellen. Indien u het vervolgens met ons eens bent ondertekenen wij samen een bemiddelingsopdracht voor een minimale periode van 6 maanden en indien u dat wenst kan uw schip tegen een kleine vergoeding in onze prachtige haven te Drimmelen worden afgemeerd.

Vervolgens nodigen wij geïnteresseerden, die bij ons hebben aangegeven naar een dergelijk motorjacht op zoek te zijn, uit voor een bezichtiging. Tevens zal het jacht worden gepubliceerd in diverse nationale- en internationale watersportbladen en uiteraard met foto’s worden geplaatst op een groot aantal voor de verkoop belangrijke internet-sites.

Daarnaast zullen wij op een aantal nationale- en internationale watersporttentoonstellingen uw schip professioneel presenteren in onze stand. Wij zullen, als u voor ons gekozen heeft, ons inspannen om tot een vlotte verkoop te komen en te zorgen voor een goede verkoopprijs. Uiteraard zorgen wij voor een correcte afwikkeling, waarbij alle partijen: koper, verkoper en makelaar tevreden kunnen zijn!

Indien er voor uw boot door ons een koper is gevonden die wil inruilen en u heeft daar geen interesse in, kunnen wij het door u in te ruilen schip van u overnemen, zodat u uw geld weer in het volgende droomschip kunt investeren.

Al met al genoeg redenen om bij de verkoop van uw motorjacht voor Sterkenburg Yacht Brokers te kiezen.

Vanwege de goede verkoopresultaten zijn wij op zoek naar schepen ter bemiddeling van o.a. de volgende werven : De Alm Jachtbouw, Altena, Aquanaut, Bart van den Hoven Jachtbouw, de Vries Lentsch, Elling, Fairline, Grand Banks, Holterman, Linden, Linssen, Pacific, Princess, Privateer, Stentor, Stevens Nautical, Sturier, Super van Craft, Wim van der Valk Continental Yachts, Van der Heijden Yachts VDH, Vripack, Zijlmans.

© Sterkenburg Yacht Brokers 2022
Inschrijven
nieuwsbrief