Over ons

Sterkenburg Yacht Brokers

Sterkenburg Yacht Brokers is geopend per 1 maart 2010.

Wij zijn een internationale, beëdigde en gecertificeerde makelaardij, gespecialiseerd in motorjachten vanaf € 100.000,==

Ons verkoopteam bestaat uit Rik Sterkenburg, Maurice van Essen en Celma Groeneveld.

De eigenaar Rik Sterkenburg, heeft 30 jaar ervaring in de jachtmakelaardij. Hij begon zijn loopbaan bij De Valk te Loosdrecht, en kreeg in 1990 de kans om in Sleeuwijk voor zichzelf te beginnen. Op 14 december 1999 werd hij beëdigd als jachtmakelaar,en in juni 2002 ontving hij ook zijn EMCI certificaat als Makelaar/Taxateur in Pleziervaartuigen.

Maurice van Essen begon zijn loopbaan bij Smits Jachtmakelaardij en heeft ca. 5 jaar ervaring in de jachtmakelaardij. De eerste jaren voornamelijk in de bemiddeling van 'goedkopere' motorjachten en nu wil hij zich graag verder ontwikkelen in de bemiddeling van het segment motorjachten dat wij in onze portefeuille hebben. Maurice is zelf een enthousiast watersporter.

Celma Groeneveld, onze “office manager”, zorgt ervoor dat alles op kantoor in goede banen wordt geleid! Voor u als klant wil dit zeggen dat u in zee gaat met een team dat zijn vak verstaat en bovenal betrouwbaar is.

Volop kennis en ervaring dus om u, met ons team, bij de aan- of verkoop van uw motorjacht een professionele begeleiding te kunnen garanderen! Want bemiddeling bij de aan- of verkoop van een jacht laat u natuurlijk niet aan de eerste de beste over. Alles wat er bij de aan- of verkoop komt kijken kunnen wij voor u verzorgen. Taxatie, financiering, verzekering, registratie of het transport van het jacht, u hoeft zich daarover geen zorgen te maken, wij gaan voor u op professionele wijze aan de slag.

In onze verkoophaven vindt u een constant wisselend aanbod van prachtige motorjachten, waarbij inruil van uw huidige jacht in de meeste gevallen tot de mogelijkheden behoort. Mocht het jacht van uw dromen er niet bij liggen, dan gaan wij er graag voor u naar op zoek! Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons kantoor.

Rik Sterkenburg

© 2010-2024 Sterkenburg Yacht Brokers