Kopen

Kopen

De aanschaf van uw droomjacht is vaak een emotionele beslissing. Het gaat er om, dat u veel vaarplezier gaat beleven met uw nieuwe schip. Om een miskoop te voorkomen is het verstandig u te laten adviseren door een professional. Bij Sterkenburg Yacht Brokers bent u daarvoor aan het goede adres.

Wij kunnen u begeleiden bij de onderhandelingen over de prijs, het aanstellen van een expert voor een technische inspectie, onderzoek naar de BTW-status van het jacht en niet te vergeten controle op het feit of het jacht staat ingeschreven in het Scheepsregister bij het Kadaster.

Van de schepen die wij in verkoop hebben, ontvangt u bij ons duidelijke informatie, zodat er achteraf geen misverstand kan ontstaan over wat er wel of niet bij het schip hoort voor wat betreft de uitrusting etc.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze verkoophaven te Drimmelen voor een bezichtiging van onze prachtige collectie motorjachten. Onder het genot van een kop koffie luisteren wij graag naar uw wensen en zullen wij u, bij de aankoop van uw motorjacht, zo goed mogelijk adviseren.

© 2010-2024 Sterkenburg Yacht Brokers